Ali Biçeroğlu’nu Yakından Tanıyalım

Bugünlerde müzik dünyasına hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Ali Biçeroğlu’nu yakından tanıyalım:

Müzikle tanışması henüz çocuk denecek bir yaşta, 7-8 yaşlarında, evlerinde bulunan bağlamayla olmuş. Bir süre bununla müziği icra etmiş. 15 yaşına geldiğinde müzik eğitimini daha ciddi bir yere taşımak istemiş. Özel olarak eğitim veren müzik kurslarında solfej başta olmak üzere müzikle ilgili dersler almış.

22 yaşındayken müzik hayatının öğrenme sürecini sonlandırıp öğretme sürecine dahil olmaya karar vermiş. Böylece birçok kurumda müzik ve solfej eğitmenliği yapmaya başlamış. Hala daha bunlarla ilgili çalışmaları da sürüyor Biçeroğlu’nun.

Müzik eğiticiliğinin yanı sıra aktif bir müzisyen olarak da hayatına devam eden Biçeroğlu, çeşitli sanatçılara enstrümanla sahne çalışmalarında eşlik etmiş. Ayrıca 30’a yakın da bestesi bulunuyor.

Müzik hayatına yeni bir şey daha eklemek isteyen başarılı müzisyen, kendi bestelerinden oluşan performanslarını sevenleriyle kavuşturmak için oldukça heyecanlı.

Ütopya Müzik Yapım’la yolları kesişen Ali Biçeroğlu “ilk profesyonel çalışmalarım” diye bahsettiği ‘Sabret’ ve ‘Yola Düş’ adlı eserlerini çok yakında bütün dijital platformlarda ve YouTube’de sevenleriyle buluşturacak.

Kendisine başarılar ve yol açıklığı dileyelim.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

WordPress.com’da bir web sitesi veya blog oluşturun